1. Είστε μια ομάδα και η ομάδα σου είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην έξοδο, γι' αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και αρμονική συνεργασία μεταξύ σας.
  2. Η παρατηρητικότητα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Ψάξτε παντού, ακόμα και σε σημεία τα οποία με γυμνό μάτι φαίνονται άδεια.
  3. Έχοντας μόνο 60 λεπτά στη διάθεση σας, πρέπει να κάνετε έξυπνη κατανομή του χρόνου και να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας άσκοπα.
  4. Η φαντασία είναι σύμμαχος σας. Τίποτα δε βρίσκεται τυχαία στο δωμάτιο. Προσπάθηστε να συνδυάσετε στοιχεία και να φανταστείτε πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε.
  5. Το σενάριο είναι γραμμικό. Το ένα στοιχείο σας οδηγεί ένα βήμα παραπέρα και στο επόμενο στοιχείο.
  6. Κάθε μέλος της ομάδας σας έχει διαφορετικές δυνατότητες. Αξιοποιήστε τις ιδιαίτερες ικανότητες του καθενός και μοιραστήτε στόχους για να επιτύχετε.
  7. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, αλλά, αν γίνει αυτό, υπάρχει σε όλα τα δωμάτια κουμπί πανικού, το οποίο σας επιτρέπει να σταματήσειτε το παιχνίδι και να βγείτε από το δωμάτιο.
  8. Καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχετε ένα φίλο εκτός δωματίου, τον game master που θα σας βοηθήσει όταν το ζητήσετε. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τις βοήθειες που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε να αξιοποιήσετε την παρουσία του.
  9. Παίζω σημαίνει διασκεδάζω. Γι αυτό κοίταξτε να περάσετε καλά και να θυμάστε πάντα ότι πρόκειται για παιχνίδι και το βασικότερο που έχετε να κάνετε είναι να το διασκεδάσετε!

ΣΥΝΔΕΣΗ