• Τι είναι το EscapeClue Athens; +

  Το EscapeClue Athens είναι ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης. Καλείσαι να λύσεις γρίφους που δεν απαιτούν γνώσεις, αλλά σκέψη, συντονισμό και συστηματικότητα, ώστε να προλάβεις να διαλευκάνεις τα μυστήρια του κάθε δωματίου και να προλάβεις να βρεις την έξοδο από το δωμάτιο μέσα σε 60 λεπτά. 
 • Τι έχει μέσα στα δωμάτια; +

  Κάθε δωμάτιο είναι μία διαφορετική ιστορία και έχει διαφορετικούς γρίφους. Το BUNKER 38, το THE DUNGEON OF DOOM, το THE VAULT και το QUARANTINED είναι τα πρώτα δωμάτια που δημιουργήθηκαν, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κι άλλα με πολλές και τρομερά ενδιαφέρουσες ιστορίες. Αν τολμάς, μπες στα δωμάτια, λύσε τους γρίφους, σπάσε τους κωδικούς, βρες τα κλειδιά, συνδύασε τα στοιχεία και δραπέτευσε. Αν πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις έλα να γίνεις ο πρωταγωνιστής στη δική σου ιστορία μυστηρίου.
 • Πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι; +

  Εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και την ομάδα σου. Δεν απαιτούνται γνώσεις, ούτε ξεχωριστές ικανότητες για να τα καταφέρεις. Απλά ακολούθησε τα στοιχεία, χρησιμοποίησε την εφευρετικότητά σου και τη φαντασία σου, συνεργάσου με την ομάδα σου και θα ανήκεις σε αυτούς που κατάφεραν να αποδράσουν. 
 • Τι πρέπει να φοράω; +

  Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα ρούχα. Φόρα ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα και μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου… πολύ διάθεση και όρεξη για μυστήριο.
 • Τα δωμάτια EscapeClue Athens +

  Το EscapeClue Athens διαθέτει 4 δωμάτια παιχνιδιού. Το σκεπτικό είναι το ίδιο..Λύστε το μυστήριο και αποδράστε πριν λήξει ο χρόνος. Το μέγεθος των δωματίων είναι περίπου 25 τετραγωνικά και κανένα δεν προκαλεί αίσθημα κλειστοφοβίας. Τα άτομα που πάσχουν από κλειστοφοβία μπορούν να παίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα και σε κάθε περίπτωση μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα.
 • 1
 • 2
 • 3

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα παιχνίδια, πόσοι μπορούν να παίξουν, τα δωμάτια, όρια ηλικιών κλπ… είστε στην σωστή ενότητα! Αν πιστεύετε ότι πρέπει να προστεθεί και να απαντηθεί κάποια ερώτηση που έχουμε παραλείψει, στείλτε μας ένα μήνυμα με την ερώτηση.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΔΕΣΗ